Nagylányként.....

 2009.04.04. 20:03

Nos elég régen sikerült már ide firkantanom Nektek (Rokonok).....de ma este rávettem magam...ha már Gréti úgyis nyügös és ordít! :-) Nem hajlandó Velem kamerán "beszélgetni"!

Eltelt jó pár hét....Gréta igazán nagylány lett, már betöltötte a 2 hónapot. A hosszát sajnos nem tudom, kb 50cm és 4500gramm lehet. És gyönyörű...olyan csodálatos szép kék szemei vannak, mint amilyen nekem nincs, tehát ezt nem tőlem örökölte! :-) De  a lábujját az bizony Tőlem...meg a Keresztpapitól.....egy csoda folytán...Valószinű az anyukájától, vagy a dédipapókájától a szép szemét! Neki volt ilyen szép szeme.... Szép szőke kislány lesz, az már tuti....

Elég jó kislány: sokat sír és sokat fáj a pocija sajnos, mindenféle csodaszert bevetnek a szülők! Aztán... már kilötték a pici fülét is, természetesen azt is nagyon jól viselte. Igazán ügyes! Mindenkinek tetszik Anya és Apa szeme fénye! És persze az ENYÉM!!!!! Meg minden más kedves Rokoné...Mamikák és Papikák...és Nagynéni! Vannak már kedvenc dolgai...szereti a cumit (bár a kedves Keresztapja szerint nem)...nos nem mindenben érthetünk egyet.....

Aztán szeret nem a saját ágyában aludni, imádja ha rázzák a picsáját.....:-) ki nem.....És nem lehet megunni, legalábbis én nem tudom megunni, bár sajnos ritkán is látom! A szülők is édik, csak még nem sikerült ide firkantaniuk semmit....persze Gréti kikészíti őket.... :-) Jól csinálja...ÜGYES!

Na mára ennyit..azt hiszem!

Ja és kedvenc Gréti testrésze a számomra...az orra...imádja ha puszilgatom (vagy én imádom ha puszilhatom) ....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://greti-baba.blog.hu/api/trackback/id/tr41046415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása