11:48-kor bújtál ki édesanyádból...én igazán akarom mégegyszer! :-) Anya már nem biztos....de olyan csodás volt! Nos ez egy csodás másfél év volt....már nem is emlékszem milyen volt amikor még nem voltál....bár egy pillanatra emlékszem...amikor karácsonykor anyukádat mepillantottam majdnem két hónap után...akkora pocakja volt....és csak ölelgettelek titeket (és természetesen potyogtak a könnyeim, nos igen síró masina vagyok, de lassan te is miattam ... :-P) ...te meg ügyesen rugdostál, mert már akkor is örvendeztél amikor meghallottad a hangom! :-) Hm...ezek csodás emlékek! Ma meg épp megdicsérték hogy milyen szép kislányom van egy ismerkedős oldalon...nos tényleg csodás vagy! És úgy tűnik hasonlítasz a keresztmamira! :-P Vagy elkönyvelték, hogy tiszta apja a gyerek ...:-)

Nos mindjárt odacsörgök anyukádra és a telefonhoz kérlek...ha még nem alszol..és énekelek neked egy boldog szülinapos dalocskát....

"Minden új nap Veled kezdődik el,
Megtöltöd szívem kincseiddel..."

 

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KISHERCEGNŐM!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://greti-baba.blog.hu/api/trackback/id/tr612179516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása