Csilingelő hangok...

 2010.08.21. 23:20

Nos igen ez a Te kis angyalka hangod, amibe nap mint nap beleszeretek! :-) Kedvenc  szavad...azt hiszem örömmel mondhatom, hogy az Edit...Edi lett...csörren anya vagy apa telefonja és a te reakciód...az, hogy Edi, Edi, Edi... :-) szeretsz....én is téged...már a boci boci tarkát elénekled nekem és a tarkád is szépen kiejted..és nem hahaha a vége...szépen beszélsz nagyon...akaratos, hisztérikus vagy, akár mint kedves édesanyád...:-D vagy keresztanyád...vagy az édesapád...egyre megy családban maradsz...most is épp magam előtt látom a csodás kis fejedet...szeretni isteni érzés....azt hiszem ennél jobban nem lehet szeretni....te kis csodalány!!! :-)

Azokat a reggeleket soha nem fogom elfeleteni, amikor még anya pocijában voltál...mennyit aggódtunk érted...és milyen szép voltál amikor kipottyantál...remélem hamarosam lesz egy kistesód!!!! Akkor természetesen osztozni kell a szeretetemen...mert ő is az én kis angyalkám lesz...hisz nem kivételezünk......de kész...neki is én kell, hogy legyek a keresztanyja, hisz...megérdemlem...csak a két szép szememért.... :-D mert így szeretlek titeket... :-)

Hétvégén megeszlek reggelire....Téged, anyát, meg Apát....kitart estig... :-P

De most szép álmokat...vigyázok az álmodra....

A bejegyzés trackback címe:

https://greti-baba.blog.hu/api/trackback/id/tr572238050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása